Σχολή

Σχολή

Σχολή

Σχολή

Σχολή

Σχολή

Σχολή

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να γίνετε Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας το 2022

Τα οφέλη από την σταδιοδρομία Ακίνητης Περιουσίας

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να γίνετε Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας

Σταδιοδρομία στο Real Estate

0
Shares

Είναι μια περίεργη περίοδος αυτή που διανύουμε. Ενώ η μάχη με την πανδημία συνεχίζεται αλλά αισιοδοξούμε οτι φτάνει στο τέλος της, έχει ξεκινήσει ο πόλεμος με την ακρίβεια. Πιθανόν να αναρωτηθείτε: “Είναι καλή εποχή να αρχίσω καριέρα ως Σύμβουλος Ακίνητης περιουσίας (μεσίτης);”

Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ΝΑΙ, αλλά πρέπει να βάλουμε κι έναν αστερίσκο. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι πλασμένοι για μια καριέρα στο real estate. Χρειάζεται θέληση, σκληρή δουλειά και καθοδήγηση.

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα στο real estate, διαβάστε μερικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να το κάνετε (και μερικούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει).

#1 – Ελευθερία

Όταν γίνεσαι Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, είσαι το αφεντικό του εαυτού σου. Όχι μόνο αυτό, αλλά γίνεσαι και ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης. Έχεις τον πλήρη έλεγχο του τρόπου λειτουργίας της. Το να γίνεις Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας ανοίγει έναν δρόμο για να κατακτήσεις την επιτυχία και την ευημερία.

Ως ιδιοκτήτης έχετε:

#2 – Η επιχείρησή σας μπορεί να αναπτυχθεί και να επεκταθεί

Η επιχείρησή σας στο real estate μπορεί να αναπτυχθεί και να φέρει εισοδήματα μεγαλύτερα από ένα πενταψήφιο ή εξαψήφιο νούμερο σε ευρώ. Όταν αποκτήσετε τη δέουσα εμπειρία ως μεσίτης – Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας μπορείτε να προσλάβετε υπαλλήλους για να εργαστούν ως πωλητές ακινήτων και στη συνέχεια μπορείτε να εργάζεστε από μια διαφορετική θέση στην εταιρεία σας εστιασμένοι περισσότερο στην ανάπτυξη.

#3 – Δεν χρειάζεστε χρόνια σπουδών για να πουλήσετε ακίνητα

#3 – Δεν χρειάζεστε χρόνια σπουδών

Η εκπαίδευσή σας χρειάζεται να είναι ενδελεχής αλλά δεν είναι χρονοβόρα. Ξεκινήστε από την κατάλληλη σχολή που θα σας δώσει ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την καριέρα σας.

#4 – Εύκολος τρόπος εκπαίδευσης

Οι καθηγητές της Real Estate Academy διδάσκουν ζωντανά τα μαθήματα τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτοπροσώπως στην αίθουσα αλλά υπάρχει και η on line επιλογή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μάθημά μας για ακίνητα στον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας (χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε ειδικό λογισμικό). Δεν υπήρξε ποτέ ευκολότερος ή πιο βολικός τρόπος για να γίνετε επαγγελματίας.

Μάθε περισσότερα για το διαδικτυακό μας μάθημα ακίνητης περιουσίας:

#5 – Γίνεσαι ειδικός

Είναι δύσκολο να γίνεις ειδικός σε άλλες δουλειές. Στο κλάδο των πωλήσεων ακινήτων, μπορείτε να γίνετε αυθεντία και να δίνετε επαγγελματικές συμβουλές, όχι μόνο στους πελάτες σας, αλλά και στα μέσα ενημέρωσης που ενδιαφέρονται για ειδήσεις σχετικά με τα ακίνητα. Θα είστε σε θέση να διδάξετε αυτά που έχετε μάθει και να απολαύσετε τον σεβασμό και την αναγνώριση.

#6 – Η πώληση ακινήτων δημιουργεί κορυφαίο συναίσθημα

#6 – Δημιουργεί κορυφαίο συναίσθημα

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να βοηθάς κάποιον να πετύχει τον στόχο του. Βοηθώντας τον πελάτη σας στην αγορά ή πώληση του σπιτιού του, υπηρετείτε μια σπουδαία απόφαση ζωής. Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ – ούτε εσείς.

#7 – Κάνεις το χόμπι επάγγελμα

#7 – Κάνεις το χόμπι σου

Το real estate είναι μια φυσική προέκταση αυτού. Όταν γίνετε Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, θα περάσετε πολύ χρόνο σας σε όμορφα σπίτια, ειδικά αν ασχολείστε με πολυτελή ακίνητα. Θα έχετε την ευκαιρία να έρχεστε σε επαφή με διάφορα στυλ κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να μετατρέψετε το χόμπι σας σε μισθό σας.

#8 – Απαιτεί δημιουργικότητα

Οι πιο επιτυχημένοι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας είναι δημιουργικοί. Πουλάτε ακίνητο, αλλά ο τρόπος που το πουλάτε είναι αυτός που θα καθορίσει την επιτυχία σας. Αυτός είναι ο λόγος που το real estate απαιτεί δημιουργικότητα η οποία εκφράζεται με το πώς:

#9 – Οι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας μαθαίνουν δια βίου

#9 – Δια βίου μάθηση

Ακόμη και αφού αποφοιτήσετε από την Ακαδημία μας, θα συνεχίσετε να μαθαίνετε για τον κλάδο. Στην πραγματικότητα, δεν θα σταματήσετε ποτέ να μαθαίνετε για τις πωλήσεις ακινήτων επειδή θα υπάρχουν πάντα νέες τεχνολογίες, τάσεις και δεδομένα αγοράς για να ανακαλύψετε.

Οι πιο επιτυχημένοι Σύμβουλοι επιδιώκουν την συνεχή αυτοβελτίωση. Αν αγαπάτε την ιδέα της μάθησης και να εξελίσσεστε συνεχώς κάνοντας το εαυτό σας διαρκώς καλύτερο, η δουλειά με τα ακίνητα θα σας κάνει να απογειωθείτε.

#10 – Οι Σύμβουλοι λύνουν προβλήματα

#10 – Λύνεις προβλήματα

Σας αρέσει να λύνετε προβλήματα; Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι εργάζεστε με ένα παντρεμένο ζευγάρι που θέλει εντελώς διαφορετικά στυλ σπιτιού. Τι θα κάνετε; Σας εξιτάρει η ιδέα της επίλυσης αυτού του προβλήματος;

Οι διαφωνίες μεταξύ ζευγαριών για την επιλογή της κατοικίας τους είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Το πώς θα πετύχετε αυτό τον συμβιβασμό καθώς και η επίλυση περίπλοκων προβλημάτων σχετικά με τη διαδικασία μεταβίβασης της ακίνητης περιουσίας είναι μια διαρκής πρόκληση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι οι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας.

Αν σας αρέσει να είστε διαμεσολαβητής και να επιδιώκετε λύσεις σίγουρα θα έχετε ένα επιτυχημένο μέλλον στο real estate.

Τελικά πρέπει να γίνετε μεσίτης;

Δεν έχουν όλοι ό,τι χρειάζεται για να γίνουν Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας. Αν δεν σας αρέσουν οι άνθρωποι, αν δεν σας αρέσουν τα σπίτια και αν δεν σας αρέσει η σκληρή δουλειά, πιθανότατα δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε μια καριέρα στον τομέα των ακινήτων.

Να θυμάστε ότι Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, δεν σημαίνει γρήγορα χρήματα, ειδικά τον πρώτο χρόνο σας. Σημαίνει όμως πολλά χρήματα, γιατί οι δυνατότητες κερδών σας είναι απεριόριστες.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι θα χρειαστεί να υποστηρίξετε οικονομικά τον εαυτό σας καθώς χτίζετε την επιχείρησή σας στον κλάδο.

Εκτός από την πληρωμή των προσωπικών σας λογαριασμών, θα χρειαστεί επίσης να πληρώσετε για οτιδήποτε σχετίζεται με την επιχείρησή σας, όπως:

Τέλος, κάντε το τεστ και ανακαλύψτε εάν είστε κατάλληλος για να πετύχετε ως Σύμβουλος Ακινήτων

#1. Προτιμάς:

Ακολουθεί κουίζ που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν πρέπει να γίνετε Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας ή όχι

Επόμενο!

#2. Προτιμάς:

Επόμενο!

#3. Θέλετε μια καριέρα που:

Επόμενο!

#4. Προτιμάς να είσαι:

Επόμενο!

#5. Σου αρέσει να:

Επόμενο!

#6. Σου αρέσει να:

Επόμενο!

#7. Είσαι:

Δες τα αποτελέσματα

Αποτελέσματα

Είστε κατάλληλος να γίνετε Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας.

Μάθετε περισσότερα για τα διαδικτυακά μας μαθήματα ακινήτων.

 

Η καριέρα του Συμβούλου Ακίνητης Περιουσίας δεν φαίνεται να είναι ιδανική για εσένα.

Όμως, θα μπορούσες να ενημερωθείς για τα διαδικτυακά μας μαθήματα ακινήτων και να αλλάξεις γνώμη.

 

Ενδιαφέρεστε να γίνετε Σύμβουλος;  Είναι μiα υπέροχη επιλογή! Εάν πληρείτε όλες αυτές τις προϋποθέσεις μπορείτε να ξεκινήσετε μαθήματα στην Ακαδημία μας, κάντε εγγραφή στην παρακάτω φόρμα:

Και μετά σας περιμένει μια λαμπρή καριέρα στην newdeal agent network.

Περισσότερα άρθρα

Μάθε για τα προγράμματα σπουδών Real Estate

Υποτροφίες στην ακαδημία και άμεση πρόσληψη

benefits

Πώληση, εκπαίδευση και... υποστήριξη

Γιατί καριέρα στο real estate;