Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος

Σύμβουλος Εκπαίδευσης

Καθηγητής – Digital Marketing Manager

Ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος εργάζεται ως «Digital Marketing Manager» στην Αlpha Bank. 

Είναι αναγνωρισμένος επαγγελματίας του Μάρκετινγκ και έργων Ψηφιακού Μετασχηματισμού με αποδεδειγμένο ιστορικό και απτά αποτελέσματα. Η τεχνογνωσία του έγκειται στην ανάπτυξη και εκτέλεση ολοκληρωμένων στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ με στόχο πάντα την αύξηση της απόδοσης της επένδυσης (ROI) και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη σε όλα τα στάδια της αγοραστικής διαδικασίας.

Πριν από την Alpha Bank εργαζότανε στην Eurobank με την οποία κατέχουν το τίτλο του Performance Brand of the Year για το 2018 και ένα παγκόσμιο case study με τη Google για την εφαρμογή και εκτέλεση διαδικασιών Α/Β Testing. Πρίν την Eurobank εργάστηκε για περίπου επτά (7) χρόνια στην τράπεζα Πειραιώς σε αντίστοιχες θέσεις.

Με 15ετή εμπειρία στο χώρο του Digital, έχει διαχειριστεί πάνω απο 15 εκατομμύρια σε ηλεκτρονική διαφήμιση και πάνω απο 5 εκατομμύρια σε έργα που αφορούν Digital Analytics, Web Sites και έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους εφαρμοστές λύσεων Personalization και Data Marketing Warehouse στο Cloud. Παράλληλα ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων έχωντας ολοκληρώσει σχετική εκπαίδευση στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Έως σήμερα έχει λάβει πάνω από 40 βραβεία που αφορούν τη ηλεκτρονική διαφήμιση και την καινοτομία στο χώρο του Digital.