Ο Σκοπός της Ακαδημίας

Ο Σκοπός της Ακαδημίας

Η Ακαδημία Real Estate είναι η πρώτη Σχολή που παρέχει συστηματική εκπαίδευση με καθημερινά προγράμματα με σκοπό να βοηθήσει νέους και έμπειρους επαγγελματίες να αυξήσουν τα έσοδα τους και να κυριαρχήσουν στην αγορά.

Είναι γεγονός ότι χάρη στην αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης νέοι και παλιοί Συμβουλοι Ακίνητης Περισουσίας / agents/ Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων διπλασιάζουν τις αποδοχές τους από την πρώτη κιόλας χρονιά της φοίτησης.

Οι εκπαιδευόμενοι σήμερα στην Ακαδημία μας, είναι οι αυριανοί ηγέτες του real estate. Ανθρωποι που θα έχουν χτίσει δίκτυο πιστών πελατών, που θα μπορούν να αναλαμβάνουν ακίνητα προς προώθηση κατ’ αποκλειστικότητα και να κλείνουν επιτυχή συμβόλαια αγοραπωλησιών.

 

Σχεδιασμός Προγράμματος

Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τους μαθητές και μετέπειτα επαγγελματίες να μπορούν να θυμούνται τι έχουν μάθει και στη συνέχεια να μπορούν να εφαρμόζουν τις γνώσεις σε πρακτικές καταστάσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εκπαίδευση γίνεται σε ομόκεντρος κύκλους και είναι δια βίου.

 

Ημέρα των απόφοιτων

Η Graduate Day είναι μια ευκαιρία για να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας και να συζητήσετε τις πραγματικές προκλήσεις του κόσμου του real estate με βάση την προσωπική σας πρόοδο. Με την ολοκλήρωση των σπουδών θα είστε εστιασμένοι στην καριέρα, θα έχετε αποκτήσει την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να προωθήσετε τη δουλειά σας.

Συμπληρώστε την φόρμα αίτησης και επικοινωνίας εδώ: