Οφέλη

Υψηλές προμήθειες και άλλα οφέλη

Η σταδιοδρομία στο χώρο των ακινήτων είναι επωφελής για πολλούς λόγους. Από τη δυνατότητα που έχετε να κερδίζετε υψηλές προμήθειες και να εργάζεστε βάση του δικού σας ευέλικτου προγράμματος.

Τα οφέλη για να είσαι μαζί μας:

1
Εύκολη και προσβάσιμη είσοδος στο επάγγελμα
Το να μπείτε στην αγορά ακινήτων φοιτώντας στην Ακαδημία μας δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το να πηγαίνατε στη νομική σχολή. Εαν είστε επιμελής και πρόθυμος/η να μάθετε τις τεχνικές, η επιτυχία σας είναι αναμενόμενη. Επίσης, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε την εκπαίδευση και την άδεια από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο προκειμένου να πουλήσετε ακίνητα.
2
Ελευθερία κινήσεων
Εάν έχετε παιδιά ή άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις, η εργασία του Συμβούλου/ agent / μεσίτη αστικών συμβάσεων μπορεί να είναι ιδανική για εσάς. Η αγορά ακινήτων είναι σχετικά ευέλικτη και μπορείτε να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα. Έτσι θα μπορείτε να πάτε το παιδί σας να παίξει ποδόσφαιρο ή στο γιατρό εάν χρειαστεί. Αλλωστε εσείς προγραμματίζετε το ραντεβού με τους πελάτες. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι προτιμούν μια σταδιοδρομία του Συμβούλου Ακίνητης Περιουσίας είναι η ελευθερία. Τα περισσότερα άτομα δεν εργάζονται ή δεν μπορούν να εργαστούν σε θέση γραφείου. Δεν αισθάνονται άνετα με τις αυστηρές ώρες γραφείου ή νιώθουν να περιορίζονται εργαζόμενοι κάθε μέρα στο χώρο στο χώρο του γραφείου.
3
Δημιουργήστε την δική σας ομάδα
Εάν εργάζεστε σε μια καλή εταιρεία, με σύγχρονες υποδομές δεν υπάρχει ανώτατο όριο για το πόσα μπορείτε να κερδίσετε σε ένα μόνο έτος. Η επιτυχία δεν έρχεται βέβαια από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά αν αφιερώσετε τις απαραίτητες ώρες και μάθετε πώς να είστε επιτυχημένοι, θα κερδίσετε περισσότερα από ό, τι περιμένατε ποτέ. Η δυνατότητα για «απεριόριστα κέρδη» είναι επίσης το πιο ισχυρό κίνητρο για τους agents , ακόμη κι όταν η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση. Η ανάπτυξη μπορεί να είναι εκθετική. Μπορείτε να ξεκινήσετε ως agent ή ως μέλος μιας ομάδος και στη συνέχεια να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα στην οποία θα είστε επικεφαλής.

Το Real Estate είναι μια σταδιοδρομία ανταμοιβής. Δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες καριέρας σε κλάδους που παρέχουν τις ανταμοιβές ηθικά και υλικά που προσφέρει ο χώρος της διαμεσολάβησης στην πώληση ακινήτων.

Κ. Μουσουράκη

Μου αρέσει να είμαι το αφεντικό μου που μου επιτρέπει να έχω ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Να είμαι εγώ που ευθύνομαι για τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες μου. Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα από συμβάσεις έως κανόνες και κανονισμούς. Δεν βαριέμαι ποτέ. Έχω συναντήσει και έχω δουλέψει με μερικούς υπέροχους ανθρώπους και ναι, τα χρήματα είναι επίσης καλά.

Κ. Καντιώτης
Συμπληρώστε την φόρμα αίτησης και επικοινωνίας εδώ: