Υποτροφίες και άμεση πρόσληψη

Υποτροφίες και άμεση πρόσληψη

Η newdeal είναι μοντέρνα εταιρεία με σύγχρονες υποδομές, επιχειρηματική κουλτούρα και προσφέρει την μέγιστη υποστήριξη καθώς και την μέγιστη αμοιβή της αγοράς. (Προμήθειες 100%). Παρέχει την ευκαιρία πρακτικής εξάσκησης κατά τη διάρκεια των σπουδών καθώς και υποτροφίας. Επιστρέφει το 100% των διδάκτρων εφόσον αποφασίσεις να εργάζεσαι σ’ ένα από τα γραφεία της και κάνεις την πρώτη σου επιτυχία.

Tέσσερις λόγοι για να είσαι μαζί μας
1
Η επιχειρηματική ανάπτυξη εξαρτάται από εσάς
Δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια στην επιτυχία σας, εξαρτάται απλώς από εσάς πόσο μακριά και γρήγορα θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.
2
Ευέλικτο ωράριο
Έχετε την ελευθερία να ταξιδεύετε όταν θέλετε και να εργάζεστε όταν θέλετε. Το ευέλικτο ωράριο σας επιτρέπει να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας.
3
Γίνε το δικό σου αφεντικό
Πάρτε τον έλεγχο του μέλλοντός σας στα χέρια σας. Μπορείτε να λάβετε τις αποφάσεις που ταιριάζουν καλύτερα για εσάς και την επιχείρησή σας, χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λόγο σε ένα αφεντικό. Εσείς είστε το αφεντικό σας.
4
Ο ουρανός είναι το όριο
Μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας όσο θέλετε και να δημιουργήσετε ένα μέλλον που ελέγχετε οικονομικά. Βοηθήστε τους ανθρώπους να βρουν και να πουλήσουν τα σπίτια τους και εκείνοι θα σας ανταμείψουν για να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση.
Συμπληρώστε την φόρμα αίτησης και επικοινωνίας εδώ: