Γιατί καριέρα στο real estate

Γιατί καριέρα στο real estate

Απόφαση

Η αλλαγή καριέρας είναι μια μεγάλη απόφαση. Aλλά πολλές φορές είναι αναγκαία. Σε μια οικονομία που πολλές φορές μπαίνει σε κρίση, μερικές επαγγελματικές επιλογές μας μπορεί να μην είναι βιώσιμες όσο ήταν πριν και η επαγγελματική αλλαγή να κρίνεται απαραίτητη.

Είσοδος και δυναμική

Σε πολλούς δεν περνά η ιδέα από μυαλό τους να ασχοληθούν με ακίνητα γιατί δεν έχουν εμπειρία σε πωλήσεις ή σε εξυπηρέτηση πελατών. Είναι λόγοι να σταθούν εμπόδιο; Ασφαλώς όχι! Ο λόγος ίδρυσης της Ακαδημίας είναι για προσφέρει την γνώση που απαιτείται να έχει κάποιος όταν αρχίσει να ασχολείται με τα ακίνητα.

Βέβαια, δεν περιμένει κανείς να κάνει καριέρα στο επάγγελμα εν μία νυκτί, αλλά αντίθετα με πολλά άλλα επαγγέλματα, δεν υπάρχουν μεγάλα εμπόδια για την είσοδο και αξίζει τον κόπο γιατί η δυναμική του επαγγέλματος είναι πολύ μεγάλη.

Το who is who

Οι agents/ Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας/ Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και ηλικίες. Η πλειοψηφία τους επέλεξε την σταδιοδρομία στα ακίνητα ύστερα από την απόφαση να εγκαταλείψει μια καριέρα συνήθως σε άλλες επιχειρήσεις.

Οι νέοι ηλικιακά που επιλέγουν νωρίς το επάγγελμα σκοπεύουν να χτίσουν μια καριέρα σε έναν τομέα που αγαπούν και που προσφέρει υψηλές αμοιβές.

Χόμπι και επάγγελμα

Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι ασχολούνται με την ακίνητη περιουσία είναι ότι τους αρέσουν τα σπίτια. Τους αρέσει να τα επισκέπτονται, να τα παρατηρούν, να φαντάζονται πώς να μεταμορφώσουν τους χώρους και να χτίσουν εκεί τις ζωές τους. Εάν ασχολούνται με τη διακόσμηση, είναι αρχιτέκτονες ή μηχανικοί μπορούν εύκολα να φανταστούν πώς να ανακαινίσουν τα ακίνητα και να τα κάνουν πιο ελκυστικά . Η ιδέα να το κάνεις αυτό το χόμπι τρόπο δουλειάς, δηλαδή να κερδίζεις τα προς το ζην κάνοντας αυτό που αγαπάς, είναι συναρπαστικό. Επιπλέον, για πολλούς, είναι ευχάριστο να βοηθήσουν τους άλλους να πάρουν έξυπνες αποφάσεις για να αγοράσουν ακίνητα.

Η αγορά ακινήτων δεν πεθαίνει ποτέ

Ακόμα και όταν η ζήτηση μειωθεί, η αγορά ακινήτων δεν παύει να υπάρχει. Ακόμη και σε μια τέτοια δύσκολη περιοδο, οι agents διαθέτουν τα απαραίτητα εργαλεία για να πουλούν σπίτια σε επενδυτές. Σε πολλές άλλες δουλειές, αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει.

Οταν η οικονομία δεν διάγει την καλύτερη φάση της και αντιμετωπίζει δυσκολίες μειώνονται δραματικά οι πελάτες και οι εργαζόμενοι υποφέρουν πολύ. Το επάγγελμα του Συμβούλου/αgent/μεσίτη αστικών συμβάσεων είναι προνομιούχο γιατί οι πελάτες δεν μειώνονται ποτέ, αλλά μπορεί να αλλάξουν συνήθειες. Αντί να αγοράσουν να ενοικιάσουν ακίνητο. Ολοι χρειάζονται ένα μέρος για να ζούν και να εργάζονται.

Προσήλωση και δικτύωση

Για να έχετε μια επιτυχημένη καριέρα ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας/ agent/ μεσίτης Αστικων Συμβάσεων, είναι σημαντικό να έχετε δεξιότητες για επικοινωνία και δικτύωση. Αυτός είναι ο αποφασιστικός παράγοντας μεταξύ μιας επιτυχημένης καριέρας και μιας που δεν είναι. Η δικτύωση και η προσήλωση σ ́αυτή.

Στόχος η ευκαιρία

Μια καριέρα στο χώρο των ακινήτων προϋποθέτει να είστε παθιασμένοι με το αντικείμενο. Σε αντίθεση με άλλες θέσεις εργασίας, η εργασία του agent δεν έχει «off». Είστε πάντα σε κίνηση, πραγματοποιείτε ραντεβού με ιδιοκτήτες ακινήτων και βρίσκετε ευκαιρίες. Ολοι θέλουν να αγοράσουν ένα σπίτι ή ένα ακίνητο ευκαιρία για επένδυση.

Συμπληρώστε την φόρμα αίτησης και επικοινωνίας εδώ: